Alby trafikskola är specialiserade på intensivkurser (intensivutbildningar) och trafiklärarna besitter stor kunskap och erfarenhet av körkortsutbildningen. En intensivutbildning (intensivkurs stockholm) skräddarsyrvi efter dina behov, förväntningar och önskan. Vi anpassar oss till Dig! Du måste ha tid för att ägna dig åt kursen då den är på heltid, men i längden gerintensivkursen för körkort i Stockholm på Alby körskola dig goda och snabbaresultat!

Så varför åka bort när du kan ta ditt körkort med en intensivutbildning (intensivkurs) i Stockholm? Du slipper onödiga boende- och resekostnader och kanske viktigast av allt så kommer du att undervisas i den trafikmiljö i Stockholm där du faktiskt kommer att köra när du får ditt körkort.

Vår intensivutbildning är ingen genväg till körkortet och innebär inget överhoppande av avsnitt i kör- eller teoriutbildningen. Istället innebär den att du under kortare tid koncentrerar dig på körkortet och komprimerar din utbildning.

Fördelarna med en intensivutbildning är …

  1. Intensivt – Snabb och smidigt! Under en bestämd tid ägnar du dig åt att ta ditt körkort. Intensivutbildningen är i stort sett på heltid och vi utbildar dig kontinuerligt.
  2. Billigare – Då du kör regelbundet tar du emot och behåller dina inför skaffade kunskaper lättare. Det gör att du inte tappar körvanan mellan körtillfällena i lika stor utsträckning om du provkörde sporadiskt, vilket är kostnadseffektivt för Dig.
  3. Fokus på dig – Vi bestämmer tillsammans starten och upplägget på din körkortsutbildning. Fokuset kommer att ligga på Dig och Ditt mål; ditt körkort!

Intensivkurs Stockholm körkort

Intensivutbildning på vår trafikskola (bilskola, körskola) innebär att vi lägger upp din undervisning i snabbare takt s.k. intensivkurs. Ingen elev är den andra lik eller har samma förutsättningar med jobb, tid eller pengar m.m. Den intensivutbildning (intensivkurs) som finns på vår trafikskola i Alby centrum blir därmed individuellt upplagd för att passa just dina speciella önskemål och förutsättningar.

Vad behöver du?

Intensivkurserna är möjliga på fem-, tio och femtondagar. Du som erhåller goda körkunskaper och en god körvana i trafiken kan vara lämplig för femdagars intensivkurs. Du som kan dem grundläggande manövreringarna av bilen kan tiodagars intensivkurs passadig. Sistnämnda; femtondagars intensivutbildning är passad till dig som ärnybörjare och skall börja från start. För att göra valet lättare för digrekommenderar vi att du går på en testlektion för att testa dina körkunskaperoch därmed avgöra vilken av intensivkurserna som passar just dig. Detta avgör Du!

Viktigt att tänka på när du vill köra Intensivkurs Stockholm

Tempot kan ibland vara högt. Alla dagar under körkortsutbildningen är inte sig lika. Ena dagen kan det gå bra, andra dagen mindre bra. Utvecklingen sker gradvis. Vi människor är olika och inlärningen sker på varje individs villkor. Intensivkursen/körningen är inte heller någon garanti att man är färdigutbildad efter dessa dagar. Dina förkunskaper före intensivkursen har också stor betydelse för hur lång du hinner under intesivperioden.
Just för ”nybörjarkursen” och ”kommit igång” kursen pågår körlektionerna mellan 8,00-20,30 under vardagarna. För dig som inte har möjlighet att ta dig ifrån jobbet/skolan under de tiderna, kan vi fortfarande erbjuda en intensivare körning innan eller efter arbetstimmar.

Välkommen att kontakta oss så kan vi tillsammans planera in din intensivkurs